Més de 400 corredors desafien al vent al Trail Xera-Buseo

Ganadoras de la prueba. Foto: Tripixel.
Ganadoras de la prueba. Foto: Tripixel.

Post també disponible en: Castellano

Ganadoras de la prueba. Foto: Tripixel.
Guanyadores de la prova. Foto: Tripixel.

El vent ha estat el gran enemic dels més de 400 corredors que han pres avui la sortida al Trail Xera-Buseo, quarta prova puntuable del Circuit Trail València-Cajamar (CTV). Tot i les inclemències meteorològiques, els participants han gaudit d’una gran matí de running i dels nous recorreguts de la cursa que discorren pel Parc Natural Chera-Sot de Xera i incloïen, en ambdues distàncies, la pujada al Pic Ropé.

Els nous traçats han resultat rapidíssims, tant en la prova de 11’2 quilòmetres com en la de 21’6. Així, en el sprinttrail masculí, el guanyador ha estat Borja Gallardo (Green Power Sports Team), que ha trigat tan sols 53:26 a creuar la meta, seguit de prop per Álex Camps (Álex Camps Team), que ha fet 54: 04, i de Jorge Clavell (Green Power Sports Team), que ha entrat uns segons després a 54:18.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat l’actual campiona del CTV Sara Pérez (Àlex Camps Team), amb un temps de 1:06:22. Després d’ella, han arribat Irene Palomares (Green Power Sports Team) a 1:07:44, i Diana Ferrando (Never Stop Running) amb 1:10:28. Per equips, el Green Power Sports Team ha estat el millor classificat.

En la distància més llarga, destaca sobretot l’èxit de Timerlap, que ha copat el podi femení amb els seus tres corredores: Silvia Sarrión, 02:11:47; Bàrbara Moragues, 02:11:47; i Cristina García, 2:13:57. En categoria masculina, el guanyador ha estat David Giménez (Atletisme Utiel), que ha parat el crono en 1:47:47. El segon classificat ha estat José Vicente Carrascosa (Correores de Bunyol), amb 1:50:57, i en tercer lloc ha entrat Toni Vázquez (Secret Team) amb 1:51:24. Per equips, els guanyadors han estat Correores de Bunyol.

El Trail Xera-Buseo, organitzat per 3Direcciones amb la col·laboració de l’Ajuntament de Chera, és la prova degana del Circuit Trail València i ha comptat amb la gran col·laboració del Club Esportiu Ropé Xera.

La següent prova del CTV serà el 3 de març amb el Xeresa-Mondúver. Després de les Falles i la Setmana Santa, el 28 d’abril, el circuit es desplaçarà fins Cortes de Pallars per acabar, una temporada més, el 19 de maig amb el Trail Gestalgar-Penya Maria.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*