Fotogaleria: la Banda juvenil “La Lira” de Xest i la Banda juvenil “La Familiar” de Benissanó comparteixen escenari en les Serenates 2019

Banda juvenil “La Lira” de Cheste.
Banda juvenil “La Lira” de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Banda juvenil “La Lira” de Cheste.
Banda juvenil “La Lira” de Xest.

Martínez Ruiz i la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó, a càrrec d’Iván Serra Castellà, van oferir un concert a l’aire lliure integrat a la XVI campanya de Concerts d’Intercanvis musicals promoguda per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

La reina de la Verema, Paola Casanova Salazar, va ser l’encarregada de presentar el concert: “Aquesta nit tenim el plaer de comptar amb la banda Juvenil de la Societat Musical” La Familiar “de Benissanó. Fundada el 1861, és una de les més antigues entitats del panorama musical valencià, referent per a la cultura de Benissanó. Aquesta segona serenata estarà dividida en dos actes: a la primera part gaudirem d’una selecció de peces a càrrec de la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó i, després d’un breu descans, la Banda Juvenil de l’Associació Musical La Lira de Xest interpretarà altres peces. Per finalitzar s’oferirà una última peça conjunta amb l’agrupació de Benissanó “, anunciava la reina de les festes.

“Un concert és una cosa que ens ve de gust sempre, perquè és una oportunitat perquè tota la feina que fem a casa, a classe i durant els assajos surti a la llum. Acabem d’assajar ara la peça conjunta costat de l’altra banda per primera vegada i pensem que ha sortit prou bé. Tenim alguns nervis però moltes ganes de tocar “, manifestaven diversos músics i músiques de la Banda Juvenil La Lira, abans de pujar a l’escenari.

“Ha estat una experiència molt bonica, ens ha agradat molt participar en un concert així perquè és una cosa nova; aquesta és la primera vegada que vam tocar a Xest “, afegien els i les integrants de la Banda Juvenil” La Familiar “després de la seva actuació. “Pujar a l’autobús amb els altres músics i músiques ha estat divertit, era com si ens anéssim de viatge a algun lloc. Sobretot el que més ens ha agradat és estar a l’escenari tocant amb tants músics i músiques, quan ens hem unit les dues bandes. Ha estat impressionant “.

A la primera part del concert, la Banda Juvenil de la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó va interpretar quatre peces: la primera d’elles va ser La Familiar, del compositor Gregorio Castellano; seguida d’Encant, de Robert W. Smith i Hèrcules, d’Alan Menken. Finalment, van interpretar Free World Fantasy, de Jacob de Haan. Per la seva banda, la Banda Juvenil de l’Associació Musical La Lira de Xest, va interpretar a la segona part del concert tres peces. En primer lloc, L’oncle Caniyitas, de Ricardo Dorado; seguida d’Els anells de Saturn, de Salvador Luján i finalment, Queen in Concert, de la banda Queen, amb arranjaments de Jay Bocook. Per finalitzar, les dues bandes van pujar a l’escenari per interpretar Anniversary Marxa-Cha, del compositor Jef Penders.

La regidora Mª Ángeles Llorente, va ser l’encarregada de lliurar una placa d’agraïment al director de la Banda Juvenil de la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó, Iván Serra Castellà. A continuació, el president de l’Associació Musical La Lira de Xest, Gerardo Pérez, va lliurar un obsequi al president de la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó, Àngel Alonso. Dissabte que ve, 6 de juliol, tindrà lloc el següent concert del cicle de Serenates 2019, en el qual participarà la Banda de Cambra “La Lira”, a la plaça Doctor Cajal a les 23 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*