Les regidories de Medi Ambient i Sanitat de Xest llancen la web Cheste Salud 

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana s’ha presentat una nova web impulsada per les regidories de Sanitat i Medi Ambient de Xest: www.chestesalud.es, amb la qual es pretén acostar a la població totes les activitats, programes i campanyes que es duen a terme des d’aquestes àrees de l’Ajuntament, alhora que es divulguen hàbits de vida saludables.


La web s’estructura en dos blocs, Salut i Medi Ambient, i en tots dos es recull informació sobre projectes realitzats, en desenvolupament i futurs. A més, el nou portal presenta una secció de notícies on es comparteixen els temes d’actualitat referents a Salut i Medi Ambient que es publiquen en la web municipal.
“En aquests anys, el nostre objectiu ha sigut donar un impuls especial a la prevenció en matèria de Salut; així com a la cura i la protecció del Medi Ambient. Amb la creació d’aquesta web materialitzem un espai accessible en el qual s’aglutina tota la informació pràctica sobre l’oferta d’activitats i programes municipals que s’estan duent a terme en la nostra població”, explica la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.
Salut
L’apartat de Salut del nou portal web es divideix en cinc grans blocs, amb informació sobre el cicle de xarrades, el programa Viu Actiu, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), el programa d’envelliment actiu i la Setmana de la Salut. “A Xest s’està treballant d’una manera real amb diferents programes i volem que el seu funcionament i contingut arribe a tota la població. Concretament, en el bloc de Salut aglutinem tota la informació pràctica sobre l’oferta d’activitats i programes municipals enfocats en la cura del cos, en la salut mental i en la millora de malalties cròniques; però també es recull tota la informació sobre els actius que a Xest es dediquen a la Salut i les accions que es duen a terme des de la UPCCA, com poden ser campanyes de prevenció de drogodependència o de conscienciació d’un consum responsable en festes”, apunta Llorente.

Medi Ambient
El bloc de Medi Ambient presenta activitats, tallers i projectes, així com diferents campanyes que es desenvolupen al llarg de l’any, tant des de la regidoria de Medi Ambient com des de la de Parcs i Jardins. D’altra banda, es recullen avisos i informació sobre les normatives mediambientals i es donen a conéixer noves infraestructures i les últimes actuacions de manteniment de parcs, jardins i senderes.
“Per iniciativa de la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente, des dels departaments de Medi Ambient i Sanitat estem treballant en sintonia, tenint al cap que des de totes dues àrees es pot millorar la qualitat de vida de la població, promovent hàbits de vida saludables i de respecte a Medi Ambient”, afirma el regidor de Medi Ambient, David Pujals. “Esperem que la creació de la web chestesalud.es servisca per a donar visibilitat a les activitats que es realitzen, augmentant la participació; ja que considerem que és important donar continuïtat a moltes de les campanyes i tallers programats”.
A més, amb la creació d’aquest portal, s’obri al públic una via de comunicació entre la població i l’Ajuntament, ja que, a través del formulari de contacte de la nova pàgina o mitjançant l’adreça de correu electrònic info@chestesalud.es es podran realitzar consultes i fer suggeriments relatius a Salut i Medi Ambient.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*