La Comissió de Sant Cristòfor amb la col·laboració de la regidoria de Cultura Popular de Bunyol celebra l'”Esmorzar de fi de l’Estiu” amb una barbacoa gegant

Post també disponible en: Castellano

La Comissió de Sant Cristòfor organitza aquest dissabte, juntament amb la regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol, una jornada de germanor en l’Avinguda Rafael Ridaura. 

Aquest dissabte en l’Avinguda Rafael Ridaura hi haurà esmorzars fi de l’estiu, i barbacoa gegant a partir de les 12.30h, posteriorment discomóvil a càrrec de Bruno Velert i Miki Grau. El tiquet de 10 euros inclou la barbacoa, picotege, beguda, postres i café i el de 14 euros, a més d’això, un cubata. Es poden comprar els tiquets fins demà divendres al mig dia en Perruqueria Azu, Perruqueria Miriam, Reparacions Requena o en el telèfon 690 91 39 12.

Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol, recorda que des que va arrancar l’any totes les associacions culturals o festives del municipi han participat activament a oferir cada cap de setmana actes festius. S’agraeix l’enorme esforç de totes elles, “i aquest cap de setmana aquesta gran comissió va decidir muntar aquesta divertida festa, en la qual com sempre la regidoria de Cultura Popular col·labora en tot el necessari per a continuar garantint festa i diversió en el nostre municipi”. 

La Comissió de Sant Cristòfor assegura que l’objectiu d’organitzar aquesta festa és crear ambient al poble i poder oferir per a el mes vinent de juliol, moment en el qual se celebra la festivitat en honor a Sant Cristòfor, un cap de setmana ple d’activitats culturals per a tots els públics. 

Des d’aquesta associació conviden a tots els ciutadans de Bunyol al fet que acudisquen a aquesta festa del dissabte en la barbacoa gegant i posterior discomóvil que tindrà lloc en l’avinguda Rafael Ridaura a partir de les 12:30h del matí.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*