El PP de Requena assegura “no entendre que el PSOE presumisca de gestió amb la palesa deterioració i falta de neteja que pateix el municipi”

Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.
Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.

Post també disponible en: Castellano

“El camí que va marcar el govern del PP de Requena per a acabar amb el deute socialista no és incompatible amb les tasques de manteniment. Les queixes dels veïns per la falta de neteja i manteniment en el nostre municipi demostren la deixadesa de l’equip de govern de Mario Sánchez” afirmen representants de la formació política.
Des del Partit Popular diuen no entendre que “es traga pit per part de l’actual govern municipal, de l’estat del deute que va deixar l’equip de govern socialista en 2011, quan va entrar el Partit Popular a governar”. I recorden que “va ser la gestió popular la que va permetre eixir d’aqueixa situació i marcar el camí que acabara amb el deute a la qual s’havia arribat per part de l’anterior govern”.”L’amortització d’aquest deute -agragan- si en tan bones condicions manté a l’actual equip de govern a l’ajuntament, no entenem per què no es nota en el manteniment i neteja del nostre municipi, sent catalogat pels nostres propis veïns d’abandó. Ni tampoc en els serveis que es presten des d’aquest, que tenen en algunes àrees notables paralitzacions”.
“Per molt que l’equip de govern traga pit, la ciutadania del nostre municipi veu la realitat, la mala gestió es veu dia a dia en veure el nostre terme municipal en la situació de degradació que pateix, mentre que el govern presumeix dels seus comptes”. manifesten les fonts
Des del Partit Popular “convidem al govern al fet que presumisca menys i treballe més, ja que aquests més de 7 anys de govern socialista, només han servit perquè el nostre municipi es considere abandonat pels seus governants”, conclouen. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*