Noves actuacions per a pal·liar les inundacions ocasionades per les pluges en el nucli urbà de Xest

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha adjudicat un nou paquet d’obres per a pal·liar les inundacions ocasionades per les pluges en la zona sud-est del nucli urbà, en l’avinguda Castella i carrers adjacents. 

“L’objectiu és evitar danys en habitatges, baixos comercials i aparcaments, així com problemes de trànsit i altres perills per a la població derivats de les inundacions”, apunta l’alcalde, José Morell.

Les obres començaran pròximament i es prolongaran durant aproximadament 2 mesos i mig. Concretament, les intervencions estan enfocades en la millora de la recollida d’aigües d’escolament i en l’ampliació la xarxa de pluvials i s’efectuaran, en primer lloc, en el passeig Anselmo Balaguer i en la plaça 11 de Març; i després, en el tram final de l’avinguda Castella, en l’encreuament amb carrer Ribera. L’Ajuntament informarà la ciutadania dels possibles talls de trànsit derivats d’aquestes obres a través de les xarxes socials municipals.

Aquestes actuacions compten amb una inversió de 88.150, 27 euros, IVA inclòs. D’aqueix import, un 31,93% és finançat per l’Ajuntament i la resta és assumida per la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*