Fotogalería: La “dansà” recorre els carrers de Turís com a primer acte previ de les falles

Post també disponible en: Castellano

La música, el folklore i el colorit i artesania dels nostres vestits regionals es van unir, junt amb la germanor fallera, en la “dansà” que es va celebrar el passat diumenge en el primer acte del calendari faller.

En l’acte, organitzat pel Grup de Danses Turís amb la col·laboració de Junta Local, participaren les màximes representants de les comissions del poble així com la Regina de les Festes i la Cort d’Honor.

Després del preceptiu passacarrer, i una vegada atorgat el permís simbòlic per part de l’alcaldia, els participants ballaren al llarg del carrer Nou al so de tabal i dolçaina.

Com és habitual, la “dansà” finalitzà amb tot el personal donant voltes a la font de la plaça en una bonica estampa. Amb la previsió d’algun canvi, es poden consultar els actes fallers més assenyalats al web municipal. De moment, este cap de setmana es presenta carregat d’actes amb el sopar de gala que se celebrarà divendres, i el besamans a la patrona i la tradicional crida que tindran lloc diumenge 5 de març a les 13.00 h i 20.00 h respectivament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*