Fotogaleria: La Holi Run plena Xest de color

La Holi Run llena Cheste de color.
La Holi Run llena Cheste de color.

Post també disponible en: Castellano

La Holi Run llena Cheste de color.
La Holi Run plena Xest de color.

El dissabte passat, 13 de juliol, es va celebrar la cursa Holi Run, dins de la programació de les Festes de Juliol 2019. La cursa, organitzada per les regidories de Joventut, Esports i Festes de l’Ajuntament de Xest, va tenir lloc a la zona del antic Escorxador, que es va omplir de joves, nens, nenes i famílies, que van gaudir d’un recorregut ple d’explosions de colors i adaptat al ritme de cada participant.

“La Holi Run és una cursa desenfadada en la que l’important no és guanyar, sinó passar-s’ho bé i gaudir amb la resta de la gent. Des de la regidoria de Joventut, Oci i Temps Lliure, continuem apostant per aquesta carrera perquè creiem que és molt important fer actes per a tots els públics. Cal assenyalar que, encara que qualsevol persona pot participar, solen fer-ho en la seva majoria els i les joves chestanos, que repeteixen cada any “declarava el regidor de Joventut, Raül Mota.

La carrera es va iniciar a la zona de l’Antic Escorxador i el seu recorregut va arribar fins al Poliesportiu Municipal. A continuació, es va realitzar el mateix recorregut, però a la inversa, finalitzant al seu torn a la zona de l’Antic Escorxador. Pel camí, voluntaris i voluntàries van col·laborar llançant pols de colors als i les participants. Un cop finalitzada la Holi Run, els i les participants es van concentrar en un extrem del carrer Mestre Serrano per gaudir d’una divertida festa de l’escuma amenitzada amb música. “Aquest és el segon any en què participem, a la meva filla li va encantar l’any passat i aquest any hem coincidit diverses famílies. Ens agrada perquè a més de que els nens s’ho passen pipa, nosaltres ens divertim igual o més que ells i com venim previnguts, com més colors ens llancin, millor “, declarava una de les participants de la cursa.

Les festes de Juliol continuaran fins al 28 de juliol amb tot tipus d’activitats per a tots els gustos. “El programa de les festes de juliol és molt variat. Per confeccionar-hem procurat escoltar les peticions i demandes de chestanos i chestanas i aquesta evolució es tradueix en el programa que podran gaudir aquest any amb multitud d’activitats de bona qualitat adreçades a tots els públics “, subratllava Mota. “Des de la regidoria de Festes convidem a tota la població a participar en tots els actes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*