Fotogalería: «L’Armònica» de Bunyol celebra amb total normalitat, malgrat l’amenaça de pluges intenses, la seua cavalcada 2023 

Post també disponible en: Castellano

Afortunadament les condicions climatològiques van ser favorables aquest dissabte a Bunyol (malgrat l’amenaça de fortes pluges per la DANA en tot el país) i la pluja tampoc va fer acte de presència durant la tard-nit permetent el normal desenvolupament de la cavalcada del Centre Instructiu Musical “L’Armònica”, que va poder tancar el seu dia gran de la Fira i Festes de Bunyol amb total normalitat. 

La intermitent pluja del matí tampoc va impedir el normal desenvolupament de l’ofrena floral de “El Litre” a la patrona, La nostra Senyora dels Desemparats, que va tindre lloc passada la una del migdia i va finalitzar davant el monument muntat en plena plaça del Poble, al costat de la seu social de l’entitat.

Tant en l’ofrena del matí com en la cavalcada de la vesprada van participar centenars de litreros i litreras; una cavalcada que com és tradicional va ser oberta per les filàs mores. Després de les nombroses carrosses i comparses, les Misses d’aquest any de “El Litre”, Andrea Cano Benedé i la xiqueta Carmen Blasco Cerdán, així com la representant en la Cort de la Reina de la Fira i Festes, Arlén Sánchez Sánchez, van posar el colofó a la desfilada al costat de la banda simfònica de la societat. Una jornada que es va tancar amb la interpretació del ‘Himne del Litre’ davant les portes del local social.

Sota aquestes línies podem veure una àmplia galeria del que ens va oferir la cavalcada de la vesprada del dissabte, 2 de setembre:

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*