Fotogalería: “L’Armònica” de Bunyol homenatja el compositor americà Gregory Fritze pels seus trenta anys de col·laboració i amistat

Post també disponible en: Castellano

El Palau de la Música ha sigut l’escenari de l’extraordinari concert del CIM “L’Armònica” de Bunyol. Un auditori replet per a homenatjar i per a gaudir del repertori de Gregory Fritze, sota la batuta de Saül Gómez Soler.

El programa del concert va constar de tres obres de Fritze en la primera part: “Pershing”, “La Tomatina” i “Excursions”. La segona part va començar amb una obra d’elogi al compositor americà: “L’Estany”, a càrrec de Francisco Carreño, a la flauta, i Josep López, al piano. El recital va seguir amb “Alé Fanfare”, composta per al CIM L’Armònica i dedicada als sanitaris de Bunyol per la seua lluita contra la pandèmia, el “Pic del Teide” va posar punt final al repertori del compositor, per a finalitzar amb l'”Himne Litrero”

Una vetlada musical plena d’emocions, de retrobaments, gaudint de la companyia del mestre Gregory i de Linda, la seua esposa, envoltats de molts amics que li han demostrat el seu afecte i la seua admiració durant la seua llarga trajectòria en “El Litre”.

En l’acte d’homenatge van ser presents la presidenta de la societat, Rosario Pardo, les Misses i Representant de «L’Armònica» els qui van entregar diversos obsequis, agraint així els seus 30 anys d’amistat amb “El Litre” i amb Bunyol.

Des de la societat musical han volgut donar les gràcies al compositor, considerat amic, des de fa molts anys: “Gràcies a Gregory per la seua música, el seu talent, la seua generositat i la seua humilitat, un més entre els litreros i gràcies a Francisco Carreño Garrido, mantenidor de l’homenatge i amic personal de Fritze, per glossar de manera extraordinària tantes vivències en els últims 30 anys de trajectòria de Greg a Espanya i molt especialment en “El Litre”.

Fotos: José Luis Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*