L’Escola Esportiva Gimnàstica Rítmica de Bunyol arranca el curs 2022-2023 amb una classe pràctica oberta a tots els veïns en el Pavelló Municipal del Planell 

Post també disponible en: Castellano

Aquest club ja va arrancar la temporada fa dues setmanes assistint als seus primers campionats, però pretén dur a terme nombroses iniciatives com a jornades de convivència entre gimnastes d’altres col·les i augmentar el nombre de xiquetes que s’apunten en l’extraescolar que imparteixen en dos col·legis públics de Bunyol. 

El Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Torís-Vall dels Alcalans informa que aquesta vesprada en el Pavelló esportiu del Planell “Pablo Cusí Sierra” oferirà una classe pràctica perquè tots els que desitgen assistir puguen fer-ho i així comprovar de primera mà què és la gimnàstica rítmica i el que ensenyen i plasmen a les seues alumnes i alumnes. Mónica García, monitora del club, ha recordat a la població que des dels 3 anys ja poden apuntar als seus xicotets.
Les classes de l’Escola Esportiva Gimnàstica Rítmica 2022/2023 arranquen dimecres que ve 5 d’octubre de 17.15h a 18.15h en aquest pavelló municipal. La matrícula són 20 euros i el preu per una hora és d’aquest, 20 euros. Encara que també en els col·legis públics, Sant Lluís i Cervantes dos dies a la setmana s’està impartint l’extraescolar de Gimnàstica Rítmica a partir de les 15.45h.
“Aquest esport ajuda a la psicomotricitat, al moviment de tot el cos, a la memòria coreogràfica, i sobretot al treball en equip”, destaca García. “Estem desitjant que ara que la pandèmia l’hem deixada arrere, aconseguir una bona pedrera per a poder continuar participant en les nombroses competicions nacionals a les quals assistim constantment”, va assenyalar la monitora d’aquest club buñolense.
Mónica García informa que fa dos caps de setmana ja van competir a Asp i Almoradí, i aquest diumenge els cinc conjunts que van competir es van classificar per a l’Autonòmic. “També tenim previst en aquest curs dur a terme diverses jornades de convivència entre totes les nostres alumnes que tenim en altres col·les de municipis pròxims i així que coneguen a altres gimnastes i s’enriquisquen com a persones i com a esportistes”.
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol col·labora en totes les iniciatives i exhibicions que organitza aquest club esportiu buñolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*