CSIF denuncia el “greuge a més 90 professionals de l’hospital de la Ribera al no tindre en compte la seua labor amb pacients covid”

Post també disponible en: Castellano

El sindicat ha demanat una reunió urgent amb la direcció per a aclarir per què no han percebut el diferencial del complement específic que sí que cobra el personal estatutari

El sindicat CSIF denuncia el “greuge que pateixen més de 90 professionals laborals de l’hospital de la Ribera, situat a Alzira. Al contrari del que ha ocorregut amb el personal estatutari, la direcció del departament no ha tingut en compte la penúria i la perillositat per al personal laboral en les unitats que temporalment han sigut habilitades per a tractar a pacients infecciosos. La central sindical ha demanat una reunió urgent per a aclarir aquesta situació”.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el personal destinat a serveis especials com a UCI, urgències, unitats de reanimació o unitats d’infecciosos percep un complement específic superior a causa de la singularitat i risc de la seua labor. A l’hospital de la Ribera no existeix una unitat d’infecciosos com a tal, però des de l’inici de la pandèmia s’han hagut d’habilitar unitats de manera temporal
El sindicat CSIF assenyala que la direcció del departament “ha reconegut l’especial dificultat tècnica, responsabilitat i perillositat en aquestes unitats temporals d’infecciosos per a pacients covid al personal estatutari amb l’abonament d’aqueix diferencial en el complement específic corresponent a 2021 i part de 2022. No obstant això, no ha aplicat la mateixa mesura, malgrat compartir tasca, risc i dedicació, amb el personal laboral”.
La central sindical, per a evitar aquest “greuge comparatiu” que afecta més de 90 professionals, ha instat la Gerència del departament que “aplique el mateix reconeixement als professionals laborals d’aquestes unitats, ja que de no fer-ho incorre en una clara discriminació a aquests treballadors””. De fet, i davant la falta de resposta, el sindicat ha sol·licitat una reunió urgent “per a aclarir aquesta situació”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*