Fotogalería: Les comissions falleres de La Foia visiten la Diputació de València en la recepció de Falles

Post també disponible en: Castellano

Les comissions falleres ha sigut presents en les recepcions en la Diputació, tant per la recepció del president Toni Gaspar com per la de la diputada d’Igualtat, Eli García.

En aquestes recepcions han sigut presents Falleres majors, presidents i presidentes, acompanyats per alcaldes i alcaldesses i altres membres de les corporacions locals.
Així doncs, en les imatges es pot apreciar de l’assistència de la representació de les Falles de Xest acompanyats per l’alcalde José Morell, també les falles de Torís amb l’alcalde, Enrique Fortaña, així com les de Bunyol.

A les comissions d’Alboraig i Godelleta van ser rebudes el passat 9 de març, per Eli García, també van poder visitar l’exposició de Joaquín Sorolla “Sorolla a Roma” en el Saló de Respecte del Palau dels Scala (palau situat en la plaça Manises de València), que compta amb un total de 33 peces que han pogut gaudir en companyia de l’alcaldessa d’Alboraig, Paqui Collado, el regidor de Cultura d’Alboraig, Vicent Darder i l’alcalde de Godelleta, Rafa Fora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*