Fotogalería: un replet Palacio de la Música acull l’I Festival Coral Vila de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Aquest passat diumenge, 13 de novembre, s’ha pogut gaudir d’un espectacle únic en el Palau de la Música amb l’actuació dels tres cors del municipi: Cor Conservatori Professional de Música Sant Rafael de Bunyol, Cor Orfeos de la SM “L’Artística” de Bunyol i la Coral Polifònica del CIM “L’Harmònica” de Bunyol. Van actuar com a corals convidades l’Assemble Musical Contemporani de la UPV, l’Associació Cultural Veus Forn d’Alcedo de València i la Coral Veus del Túria de Riba-Roja del Túria.

Tots els cors van interpretar un programa espectacular amb peces conegudes amb les quals el públic va gaudir moltíssim. L’última coral a actuar ha sigut el cor del Conservatori Sant Rafael, finalitzant amb l’Himne a Bunyol, al qual s’han unit tant públic com altres corals.

A més, aquest concert està perfectament emmarcat en uns dies en què ja gran part de societats musicals de la comarca i de la Comunitat Valenciana celebren actes en honor a Santa Cecilia, patrona de la música.

“Per primera vegada s’han posat en escena els tres cors que hi ha en el municipi, que tenen una frenètica activitat, molt nombrosos i amb una excel·lent qualitat musical i vocal” explicava Mireia Parla, regidora de cultura de l’Ajuntament de Bunyol.

Després del festival, els participants es van traslladar a la Sala El Mercat on l’ajuntament els va oferir un sopar a base de productes de forn tradicional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*