Fotogaleria: Xest celebra el concurs de disfresses de les Festes de la Verema

Este evento cuenta siempre con una gran participación, sobre todo por parte de los y las más jóvenes.
Este evento cuenta siempre con una gran participación, sobre todo por parte de los y las más jóvenes.

Post també disponible en: Castellano

Entrega de premios a cargo de la concejal de Fiestas, Carmen Delgado.
Lliurament de premis a càrrec de la regidora de Festes, Carmen Delgado.

Divendres passat a la nit els carrers de Xest s’omplien de color amb la Festa de Disfresses. Com és habitual, la desfilada va començar en el carrer Chiva a les 23,30 hores i va recórrer els carrers de la localitat fins a arribar a la carretera Llíria, on s’ubicava l’escenari en què va tindre lloc l’entrega de premis i, després, la revetla.

«Este esdeveniment compte sempre amb una gran participació, sobretot per part dels i les més jóvenes», apuntava la regidora de Festes, Carmen Delgado. «Com sempre, hi ha hagut molt bon ambient i les quadrilles participants s’han esforçat al màxim per a fabricar la seua disfressa i sorprendre’ns amb el seu originalidad»

El primer premi, dotat de 400 euros, va ser per a la pre-Verema, amb una disfressa que recreava dos taulers del famós joc de taula ‘Qui és qui?’; el segon premi, de 300 euros, se’l va endur el grup d’amigues de la quadrilla “Que no t’ho expliquin”, amb una disfressa de vaixell, amb el títol “A la deriva”. El tercer premi, dotat de 200 euros, va ser per als pares i les mares de la Verema 2018, disfressats de diferents personatges del circ, on no faltaven pallassos, equilibristes, domadors d’animals, mims i fins i tot venedors de crispetes. Per la seva banda, el quart premi, dotat amb 100 euros, va ser per als Clavaris de la Mare de Déu de la Soledat 2018-2019, amb la seva disfressa de “Manolo Escobar i el seu porompompero”.
La desfilada també va comptar amb unicorns, Sant Fermines i Lighters, a més de disfresses inspirats en sèries o pel·lícules, com La casa de paper, La monja o Grease i els seus ‘pink ladies’. Tancaven la comparsa dels músics i músiques de la xaranga de la Banda La Lira, amenitzant la desfilada amb cançons populars.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*