Fotogalería: Xest dona la benvinguda a l’afició motera

Post també disponible en: Castellano

Un any més, l’Ajuntament de Xest ha donat el tret d’eixida a la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana amb la tradicional recepció de pilots i benvinguda a l’afició. Des de les 20.00 centenars d’aficionats i aficionades es congregaven en la plaça Doctor Cajal per a aplaudir l’arribada dels pilots Iván Ortolá, Deniz Öncü, Manuel González, conegut com a Manu “Gas”; Alonso López i Fermín Aldeguer, els qui han fet la seua aparició després de la desfilada d’una comitiva de motoristes.

En l’escenari els ha rebut l’alcalde de Xest, José Morell; el regidor Raúl Mota, i les regidores Talía Roselló i Brenda Jiménez; al costat de Dani Mota, una jove promesa local que competeix amb l’equip de Kart Republic.

Els pilots convidats han dedicat unes paraules a l’afició, a la qual han agraït el seu suport, i han expressat quines són les seues expectatives en les carreres d’aquesta finalitat de setmana, així com les seues sensacions sobre l’asfalt del Circuit Ricardo Tormo.

L’alcalde de Xest, José Morell, tancat l’acte donant la benvinguda a les i els aficionats. “És un plaer rebre-us un any més ací, a tota aquesta afició que ve de diferents llocs d’Espanya i fins i tot del món. Veure la plaça tan plena després dels anys de pandèmia i de restriccions sanitàries que hem passat és molt gratificant”, declarava l’alcalde. “Vull agrair a Carlos Rodrigo, president del Moto-Club Xest, que s’haja fet càrrec de conduir aquest acte; porta més de 20 anys ajudant l’ajuntament a organitzar aquest acte i molts més fomentant el motociclisme al nostre poble. També vull destacar la presència del chestano Daniel Mota, que està aconseguint molt bons resultats com a pilot de Kart, i a qui desitgem molts més èxits”.

Després de la benvinguda, s’ha disparat un castell de focs artificials i ha tingut lloc una degustació de pernil i de vi Ametista, de Cellers Reymos.

La nit continuarà amb l’actuació del DJ Raúl Platero i els DJ Jorge Tello i Adrián Roche, en la plaça Doctor Cajal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*