Prop de dos mil agents de la Guàrdia Civil participen en el dispositiu de seguretat del Gran Premi de motociclisme de Xest

Efectivos de la Guardia Civil en el Circuit, en una imagen de archivo.
Efectivos de la Guardia Civil en el Circuit, en una imagen de archivo.

Post també disponible en: Castellano

Igualment, comptarà amb un Equip NIAS (Neutralització Immediata davant Atemptat Sobtat), pertanyent al Grup d’Acció Ràpida que és la unitat d’actuació immediata davant possibles atemptats terroristes


Aproximadament 2000 agents de diferents especialitats formen part del dispositiu de seguretat establit per al Gran Premi de motociclisme de Xest, que se celebrarà del 4 al 6 de novembre en el circuit Ricardo Tormo de la localitat de Xest (València).
Durant la celebració de la competició, participaran 2000 agents (1200 en el circuit i 800 en població), en matèries com a seguretat viària, ordre públic, seguretat ciutadana i antiterrorista, amb la finalitat de garantir la seguretat dels participants i assistents a l’esdeveniment. Concretament, en el circuit estaran 380 agents el divendres, 390 el dissabte i 400 el diumenge. A més, en població hi haurà 380 guàrdies civils entre el dijous i divendres, 270 el dissabte i més de 150 el diumenge.
A més dels mitjans propis del circuit, es comptarà amb el suport d’un helicòpter de captació i transmissió d’imatges que sobrevolarà l’àrea d’influència de l’esdeveniment.
Igualment, comptarà amb un Equip NIAS (Neutralització Immediata davant Atemptat Sobtat), pertanyent al Grup d’Acció Ràpida que és la unitat d’actuació immediata davant possibles atemptats terroristes.

Companyia de Llíria, Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ), Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA), Servei d’Informació, Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC), Equip PEGÀS, Centre Operatiu Complex (COC) i Grup de Suport de les Tecnologies de la Informació (GATI), Agrupació de Trànsit, Grup d’Especialista en Desactivació d’Artefactes Explosius i de naturalesa NRBQ (GEDEX), Nucli de Reserva, Servei Cinológico, Servei Aeri, Un Equip UAV (Dron) amb sistema de detecció i intercepció del Grup d’Acció Ràpida, l’Agrupació Rural de Seguretat (GRS i Esquadró de Cavalleria).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*