L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve es queda sense representació del Partit Popular

Post també disponible en: Castellano

El passat 26 i 27 de juliol de 2022, els regidors del Partit Popular de Sant Antoni de Benaixeve D. Ángel Osuna i Sr. Víctor Mallea han remés a la Direcció Provincial un escrit en el qual manifestaven el seu descontentament amb l’actuació i la falta de suport de l’actual adreça provincial del PP davant les següents situacions.

1.- El descontentament ve motivat pels fets ocorreguts en el passat congrés local, en el qual l’actual president del PP a Sant Antoni de Benaixeve Mario López Pozo, acompanyat del regidor d’Ador Enrique Celda Gallud, així com diverses persones més, van ordir un pla per a traslladar afiliacions del PP d’altres municipis i donar d’alta altres en domicilis algunes d’aquestes persones a Sant Antoni de Benaixeve, i així votar a l’actual president, malgrat que moltes d’aquestes persones no resideixen al poble, i ni tan sols coneixien al llavors candidat a president Mario López Pozo.

Una vegada celebrat el congrés, aquest fet es va posar en coneixement de la Direcció Provincial i de la secretària provincial Reme Mazzorali, perquè raonaren el descontentament dels afiliats del PP en el municipi davant l’esperpent de, com se sol dir, “portar un autobús de gent de fora”, per a votar al president del PP del poble.

La conseqüència va ser la primera renúncia del cap de llista Andrea Peiró

Davant la passivitat de la Direcció Provincial enfront d’aquest “atemptat ètic a la democràcia d’un partit”, unit a motius personals, el mes de desembre de 2021, Andrea Peiró, la portaveu i cap de llista del Grup Popular, va renunciar a la seua acta de regidor com a protesta a la passivitat dels òrgans superiors del PP Provincial davant aquest fet.

2.- Al mateix temps, el secretari del PP de Sant Antoni de Benaixeve, Juan García Giner, es dedicava a publicar en Facebook missatges en contra dels regidors del seu propi partit, utilitzant el seu perfil de personal Facebook i el del PP de Sant Antoni de Benaixeve. En la majoria ells, reia dels regidors amb al·lusions despectives i en uns altres realitzava atacs personals.

Accés il·legítim del president del PP i el secretari a dependències municipals.

3.- El 17 de desembre de 2021, l’actual president del PP de Sant Antoni de Benaixeve, el secretari i la parella sentimental del president, van entrar sense autorització en les dependències municipals assignades per l’Ajuntament en exclusivitat als regidors. -Aquestes dependències són perquè els regidors tinguen un lloc on treballar amb documentació de l’Ajuntament (sensible) o per a reunir-se amb algun/a veí/a.- Aquesta afirmació s’exposa en el Reglament de Règim i es ratifica en l’acta del ple del 28/03/22, així com el nou lliurament de claus del local, perquè pese haver-li requerit les claus, aquest mai es va pronunciar en favor de retornar-les o raonar la seua entrada ilegitima al despatx municipal.

Pèrdua de confiança i falta de suport de la Direcció Provincial

Tota aquesta informació i altres, se li ha notificat a la Direcció Provincial del PP per email, burofax i per registre d’entrada la sede PP de València. No obstant això, en cap moment

hem rebut cap contestació de cap membre del PP Provincial. També els regidors portem 2 mesos demanant reunir-nos amb el president provincial Sr. Vicente Mompó i el secretari adjunt Sr. Vicente Huet. A de data hui seguim sense reunir-nos.

Dit això, hem comprovat en aquests últims 8 mesos la falta d’interés de la direcció provincial del PP a donar una solució raonable a tot el que ha passat en el Partit Popular de Sant Antoni de Benaixeve des que es va convocar el congrés local, així com de les situacions que descriuen en aquest article que poden ser constitutives de sanció i altres de menor interés però no menys importants.

Baixa d’afiliació dels dos regidors del Partit popular i pas al grup de regidors no adscrits. El PP es queda sense representació en el ple.

Al mateix temps, volem manifestar el nostre total desacord amb el PP Provincial, que ha permés actituds dins del partit que desvirtuen el sentit de la democràcia, el respecte i la dignitat a les persones. Així doncs, hem formulat un escrit comunicat que som baixa en Partit Popular de Sant Antoni de Benaixeve, de la mateixa manera que ho faran en els pròxims dies, un nombre important d’afiliats que han parlat amb nosaltres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*