Héctor Illueca participa en l’acte de campanya de Unides Podem aquest diumenge a Bunyol

Mati Más, Héctor Illueca (Podemos), Roser Maestro y Rafa Pérez (Esquerra Unida).
Mati Más, Héctor Illueca (Podemos), Roser Maestro y Rafa Pérez (Esquerra Unida).

Post també disponible en: Castellano

Unides Podem Esquerra Unida-Podem està preparant el míting de campanya electoral de Bunyol per aquest proper diumenge 3 de novembre. L’acte electoral es durà a terme a les 7 de la tarda, al Museu de la Tomatina, a la planta baixa de la Biblioteca Municipal, com han informat fonts de la coalició.

El míting de Unides Podem Esquerra Unida-Podem estarà presentat per Lara Galarza Jiménez i intervindran la secretària general de Podem de Bunyol i regidor de Medi Ambient, Mati Més; el primer tinent d’alcalde i portaveu municipal d’EU de Bunyol, Rafa Pérez; el primer candidat de la llista al Congrés per València Héctor Illueca (inspector de treball i membre de la direcció de Podem); i la segona candidata de la llista al Congrés per València, Roser Mestre (Advocada laboralista, militant d’Esquerra Unida i membre del Comitè Central del PCE). 

Esquerra Unida i Podem de Bunyol, integrants de la coalició Unides-Podem, conviden a participar al poble de Bunyol en aquest acte electoral de diumenge que, 3 de novembre, a les set de la tarda a la sala del Museu de la Tomatina.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*