Imanol i Jordi Sánchez renoven amb el CD Bunyol que es reforça en l’atac amb Jorge Seral i Raúl Vilar

Post també disponible en: Castellano

El davanter Jordi Sánchez jugara un any més en el CD Bunyol. L’atacant, que ha conquistat a tots a base de gols, però sobretot, pel seu lliurament i sacrifici, així com per la seua enorme capacitat humana, continuarà delectant als nostres aficionats. Volem agrair a Jordi que romanga un altre any més en la disciplina del club.

Imanol, una altra peça clau en les últimes tres promocions, renova un any més pel CD Bunyol. Així doncs, el talentós migcampista, que pot desembolicar-se perfectament tant al mig centre, com la mitja punta o en banda, continuarà fent les delícies de l’afició per una altra temporada. El club agraeix al jugador que continue un any més en el seu projecte, atés que comptava amb diverses ofertes de Tercera RFEF.

Fitxatge de luxe per a la davantera del club. El primer equip comptarà amb els serveis de Jorge Seral. El davanter provinent de la UE Tavernes és tot un conegut del futbol valencià. En Tercera Divisió ha militat en equips com el CF Gandia, CD Acer, CF Torre Levante, Crevillent Esportiu, CE Almassora, Paterna CF, Atzeneta UE i Olímpic de Xátiva. En Preferent. A més de la UE Tavernes, ha jugat en el CE Alberic durant dues temporades, en la UD Castellonenca i en la UD Carcaixent. El gol està assegurat amb el davanter. Les seues facultats, la seua envergadura i la seua qualitat ho fan un jugador ideal per a les nostres files.

EL CD Bunyol comptarà amb els serveis del polivalent Raúl Vilar. El jugador que es desembolica en qualsevol posició d’atac, destaca per la seua potència, velocitat i potent tret. Raúl va acabar la seua etapa formativa en el Juvenil Divisió d’Honor de l’Huracà València. Ja en el seu primer any d’amateur, va destacar en el filial de Preferent del Saguntí, amb el qual va marcar 11 gols. Ara arriba del SC Requena, club en el qual ha militat les dues últimes temporades. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*