El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de Camp de Túria

Post també disponible en: Castellano

El pla està dotat per a 2022 amb 300.000 euros finançats a parts iguals per Turisme, la Diputació i la mancomunitat

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i la Mancomunitat de Camp de Túria per a desenvolupar en 2022 el Pla de Dinamització i Governança Turística de Camp de Túria.

Mitjançant aquest conveni s’executaran actuacions que persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mitjà urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic.

A més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

El pla està dotat per a 2022 amb 300.000 euros, finançats a parts iguals per Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i la Mancomunitat de Camp de Túria. Així, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 100.000 euros.

La Mancomunitat Camp de Túria aúna a los municipios de Benaguasil, Benissanó, Bétera, Casinos, Domeño, L’Eliana, Gátova, Llíria, Loriguilla, Marines, Nàquera, Olocau, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Serra, San Antonio de Benagéber y Vilamarxant. 

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*