James Suckling confirma la qualitat dels vins DO València

Post també disponible en: Castellano

James Suckling, crític internacional de vins i periodista de reconegut prestigi, ha atorgat als vins de la Denominació d’Origen València 48 excel·lents.

El conegut prescriptor, descrit per la revista Forbes com “un dels crítics de vi més poderosos del món”, confirma amb les seues puntuacions que l’obstinació i compromís que tenen els nostres cellers amb la qualitat en la viticultura i l’elaboració dels vins obté el seu recompensa.
Si parlem dels vins millor puntuats, destaquen entre les seues crítiques quatre d’ells amb 93 punts.

L’últim llançament del Celler Clos de Lôm, Clos de Lôm Isidra 2018, està elaborat amb Garnacha i Ull de llebre, destaca per la seua acidesa i persistència, de color roig intens i molt brillant, és un homenatge a les dones d’una família que generació rere generació han treballat sense descans la terra. El periodista el defineix com a “afruitat i floral, llarg, elegant i expressiu”.
El Cap 2019, de Cellers Estret, és un cupatge de Boval, Malbec i Syrah “amb un nas molt atractiu, sucós i de final redó i afruitat” segons paraules del propi Suckling. Sens dubte, reflecteix l’esforç i passió de 4 generacions d’una família dedicades a la viticultura.
Finalment, el projecte Casa L’Alt, basat en el cultiu ecològic i la viticultura sostenible, aconsegueix ficar a dues de les seues referències entre les millor valorades: Manzán 2020 és un monovarietal de Boval que el prestigiós crític defineix com a “elegant, sucós i suculent, de final saborós” i Rocha 2020 una garnacha “sucosa i vibrant amb caràcter floral”.
Els reconeixements no acaben ací, són 8 els vins que han obtingut 92 punts, 17 els que han aconseguit 91 i 19 referències s’han fet amb 90 punts. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*