Joaquín Gonzalez (PRyA): “Dues setmanes d’intens treball a l’Ajuntament de Requena”

Post també disponible en: Castellano

“En el dia d’ahir, des del PSOE de Requena es feien unes declaracions sobre la meua persona que vull respondre en aquest comunicat”, tal com ha manifestat el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Requena, Joaquín González, del Partit de Requena i Llogarets (PRyA).

El també regidor d’urbanisme ha manifestat respecte a la seua visita a les obres de la pista d’atletisme “que tant molesta al PSOE, dir-los que és obligació de qualsevol regidor d’Urbanisme la visita als projectes que estan en marxa per a conéixer l’evolució dels treballs de primera mà, alguna cosa que al PSOE sembla no agradar-li… així de malament ens va anar amb ells”.

Joaquín González també ha afegit que la seua “manera de treballar és diferent de la seua, tal vegada així ens anirà millor, i és per això que precisament la meua visita a les obres de la pista atletisme és per a intentar acabar-les com més prompte millor, ja que porta mesos de retard en la seua terminació i això ve de la gestió del PSOE. Crec que els retards en la consecució d’aqueixes obres són motiu més  que suficient per a visitar-les i interessar-se per això i així continuaré fent-ho, encara que no els agrade als socialistes”.

Respecte a la piscina municipal ha assegurat que en el “PSOE no tinguen cap dubte que s’informarà de tot el que ha passat per part de la regidoria d’Esports. El que si ens agradaria saber per part de l’anterior govern socialista de Mario Sánchez, són els motius pels quals va privatitzar la gestió de la piscina municipal de Requena, donant-li el servei a una empresa privada, quan des de l’Ajuntament es donava un bon servei públic”. I quant a l’acusació per part del PSOE de “haver esborrat una publicació sobre la piscina municipal en la seua Facebook personal” s’ha pronunciat dient: “directament el PSOE esmente, qualsevol pot comprovar que aqueix comentari està en el meu perfil publicat des de fa dos dies. Ells sabran quals són els motius per a fer aqueixa falsa acusació”.

Per a finalitzar, Joaquín González ha recordat que des de la seua “arribada i la del meu partit al govern municipal, no hem parat de treballar per Requena i els seus 25 llogarets ni un minut, fent reparacions d’obra en la via pública que portaven mesos i en alguns casos anys esperant per a ser fetes, s’ha esbrossat l’antiga N-III, s’han fumigat els arbres de la Font dels Ànecs contra el pugó i netejat la mateixa des del primer dia, s’han reparat rajoles en carrers i places, tapat foradades, neteja de llambordes en La Vila mitjançant aigualeig amb aigua, retirats abocaments d’enderrocs i molts altres treballs que no enumeraré per la seua quantia, la qual cosa si que és cert és que, en dues setmanes escasses des que va canviar el govern municipal, Requena està millor que estava… i millor que estarà.”

I ha acabat amb un missatge en el qual diu: “aclarit això, des de la meua posició i la del meu partit en el govern municipal continuarem treballant intensament  i sense descans per Requena i els seus 25 llogarets, malgrat el que diga el PSOE”, ha finalitzat el portaveu del PRyA en el plenari requenense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*