La 10K l’Eliana preparada per a una nova edició

En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG
En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG

Post també disponible en: Castellano

En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG
En aquesta edició l’organització col·laborarà amb l’ONG Units amb el DIPG

La 10K l’Eliana XXXVII Volta a Peu, ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Eliana la seva nova edició. El president del Club d’Atletisme l’Eliana Running Ramon Dolz i la regidora de política esportiva Concha Montaner han explicat amb detalls els detalls de la prova insígnia del nostre municipi.

La cursa, que per quart any consecutiu de troba dins del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, se celebrarà el proper dissabte 27 de juliol a partir de les 20:00, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal . En aquesta edició el nombre de dones inscrites ha arribat al 25%, superant la mitjana del circuit, que persegueix aconseguir l’objectiu del 20%

Les inscripcions romandran obertes fins a la mitjanit del 24 de juliol i els interessats podran fer-ho de manera presencial a Tribox i en Renault l’Eliana.

En aquesta nova edició, i igual que porta fent en els darrers anys, el club organitzador ha col·laborat amb una entitat social, l’ONG Units contra el DIPG, centrada en la investigació d’aquest càncer cerebral que afecta nens i nenes d’edat primerenca .

La regidora de política esportiva Concha Montaner ha fet una crida als veïns i veïnes del municipi, per unir-se a la 10K l’Eliana. “Des de l’Ajuntament volem agrair el treball i la dedicació del Club l’Eliana Running, per organitzar aquesta exitosa carrera. Animo a tots els veïns a participar ja sigui com a corredors, animadors durant el recorregut o com a voluntaris “, ha destacat l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*