L’agrupació electoral Més Macastre es presenta amb una elevada assistència de públic

Integrantes de la candidatura Más Macastre que encabeza Miguel Ángel Clemente Bonillo.
Integrantes de la candidatura Más Macastre que encabeza Miguel Ángel Clemente Bonillo.

Post també disponible en: Castellano

Integrantes de la candidatura Más Macastre que encabeza Miguel Ángel Clemente Bonillo.
Integrants de la candidatura Més Macastre que encapçala Miguel Ángel Clemente Bonillo.

L’Agrupació d’Electors Més Macastre ha dut a terme aquest diumenge a la Casa Cultural l’acte de presentació de la seva candidatura, «del qual hi havia gran expectació i que no ha deixat indiferent a ningú, ja que el saló s’ha omplert, tant de gent jove com de la resta de generacions, per conèixer de primera mà a aquest grup d’electors macastreros, definits com “progressistes” », han informat des de la formació.

Des Més Macastre fan «una crida als veïns de Macastre a participar en les pròximes eleccions de diumenge 26 de Maig, dipositant amb el seu vot la confiança en aquesta Agrupació, atès que no és una candidatura de partit de sigles a l’ús, sinó que com en altres municipis del voltant, com Yátova, han demostrat les seves bon resultats en la pràctica ».

A la presentació ha pres la paraula el candidat a l’alcaldia, Miquel Àngel Clemente Bonillo, que ha explicat el perquè de l’Agrupació, a més ha parlat Juanvi Aguilella, que ha explicat part del programa electoral; Amanda Martín, com a portaveu de la Joventut; i, finalment, Ramón Martín, que ha parlat del projecte de Més Macastre trucant a la unió i col·laboració de tot el poble per al seu assoliment.

L’acte ha estat presentat per Marina Bonillo, de Bunyol, que ha demanat el vot per a Més Macastre en les Eleccions Municipals i el vot a l’esquerra en les Eleccions Europees.

L’Agrupació Electoral Més Macastre «ha causat molt bones sensacions i es postula com una de les opcions a aconseguir un bon resultat en les eleccions municipals del proper 26 de Maig», com han assegurat des de la formació. Acabada la presentació, es va oferir als assistents un ‘pica-pica’.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*