Oberta la inscripció per a la Cursa Popular 10K Caixa Xest-Galesa del pròxim 30 de juny

Cheste celebrará la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa el próximo 30 de junio.
Cheste celebrará la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa el próximo 30 de junio.

Post també disponible en: Castellano

Cheste celebrará la Carrera Popular 10K Caja Cheste - Galesa el próximo 30 de junio.
Xest celebrarà la Cursa Popular 10K Caixa Xest – Galesa el proper 30 de juny.

El proper 30 de juny, les regidories d’Esport i Joventut de l’Ajuntament de Xest organitzen al costat de la Caixa Rural de Xest i Galesa, l’esperada Cursa Popular 10K Caixa Xest – Galesa. La línia de sortida i d’arribada se situarà a la Plaça Doctor Cajal, davant de l’edifici de la Caixa Rural. La cursa, que tindrà un recorregut de 10 quilòmetres, estarà supervisada pels i les membres de l’organització, voluntaris i voluntàries, Protecció Civil i per control informàtic dut a terme per Top Run.

La inscripció dels i les corredors locals serà gratuïta, prèvia acreditació. Podran inscriure omplint un formulari a les oficines del municipi o mitjançant el correu electrònic deportecheste@gmail.com, amb la informació següent: nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon, correu electrònic, talla de samarreta i club de procedència. Pel que fa als i les corredors que no resideixin a la localitat, la inscripció tindrà un cost de 5 euros (un euro de cada inscripció serà donat a l’Associació Contra el Càncer de Xest). Les inscripcions es poden fer on-line a través del web www.toprun.es i el pagament es realitzarà per TPV. En el cas que les persones interessades vulguin fer la inscripció de forma presencial, podran fer-ho a la botiga Corremón (Mestre Rodrigo 37, 46015 València).

Es repartiran diversos premis als tres primers i primeres de la prova general, la prova reina i als tres primers equips masculins i femenins. En total els premis ascendiran a 3.000 euros en metàl·lic. A més, en finalitzar la cursa s’oferirà un servei de massatge gratuït a la zona d’arribada i els i les participants podran gaudir de fruita i orxata per recuperar forces; també es farà entrega d’una samarreta tècnica i bossa de corredor. L’organització de la cursa posarà a disposició dels i les participants un servei de dutxes, al pavelló esportiu municipal i un servei de guarda-roba, a l’Ajuntament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*