La Banda Municipal de Madrid entusiasma a un replet Auditori de Sant Lluís dins de la XVI Biennal de Música de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Un replet auditori Municipal de Bunyol ha acollit el concert de la Banda Municipal de Madrid, conduïda pel prestigiós director Jan Cober, dins dels concerts de la XVI Biennal de Música de Bunyol. 

Tot un orgull per al poble de Bunyol, ja que aquesta banda compta amb set músics de la localitat formats en totes dues societats musicals.

La Banda Municipal de Madrid va interpretar un repertori compost per la Dansa dels set vels, de Richard Strauss; Pins de Roma, de Ottorino Respighi; El barret de tres pics, de Manuel de Falla; El tambor de granaders, de Ruperto Chapí; Agua, azucarillos y aguardiente, de Federico Chueca; La Revoltosa, de Ruperto Chapí; i La Marchenera, de Federico M. Torroba. 

Del programa ha destacat a més l’estrena absoluta del concert per a dos requintos, Interlocutio, de José Alamá, amb la participació de Miguel Civera i Arno Piters com a solistes. 

Jan Cober està considerant en l’actualitat com una de les figures més destacades en l’àmbit de la direcció de bandes de música. Com a professor de clarinet i director de bandes de vent-metall, Jan Cober compagina la seua carrera professional amb la investigació musical en el Conservatori Superior de Maastricht i l’Institut Europeu de Direcció a Trento (Itàlia). La seua particular metodologia i didàctica ha creat una reconeguda escola que imparteix cursos de direcció en més de quinze països.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*