La biblioteca municipal d’Utiel reobri demà amb servici de préstec i devolució

Post també disponible en: Castellano

Els usuaris podran tornar o traure prestats llibres i pel·lícules en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores

La Biblioteca Pública Municipal d’Utiel, reprèn parcialment la seua activitat a partir de demà, dimarts 12 de maig, oferint el servei de préstec i devolució de material.

Els usuaris de la biblioteca d’Utiel podran retornar i treure prestats llibres en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores seguint el protocol de seguretat i higiene establert en aquesta fase 1 de la desescalada.

Mesures de seguretat i higiene

Per a les devolucions, la biblioteca habilitarà a l’entrada de la Casa de Cultura, una urna en la qual dipositar el material a retornar, sense haver d’accedir a la Biblioteca.

Si es volen realitzar préstecs, els usuaris hauran de seguir les següents indicacions:

  • Utilització de màscares, si no porten li’ls facilitarà.
  • Neteja de mans amb gel desinfectant, que estarà a la seua disposició.
  • La atenció serà individual, no podent romandre més de dues persones a la sala.
  • Utilitzar els espais indicats per a aquest ús, tant d’entrada com sortida i mantenir la distància de seguretat exigida.
  • Els llibres retornats passaran a una fase de 15 dies de desinfecció en bosses de plàstic individuals, per higiene i salubritat.
  • No es podrà tenir accés directe a la col·lecció pel que els usuaris hauran de demanar els llibres a la bibliotecària.

Adquisició de novetats

La biblioteca ha ampliat la seua col·lecció amb l’adquisició de novetats literàries i pel·lícules per així atendre la demanda dels usuaris mentre els llibres retornats estiguen en període de desinfecció.

Per facilitar l’accés a l’catàleg de noves publicacions, la biblioteca ha elaborat diferents llistes de novetats que es podran consultar tant en línia www.cultura.utiel.com com a la pròpia biblioteca.

A més, els lectors poden seguir fent ús de la plataforma EBiblio que també ha ampliat el seu catàleg amb novetats. Per a qualsevol consulta, poden posar-se en contacte amb la biblioteca municipal telefonant al 962170879 o mitjançant el mail biblioteca@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*