La brigada continua amb les tasques de desinfecció de carrers i manteniment del municipi de Xest

Post també disponible en: Castellano

El personal de la brigada d’obres i serveis continua combinant les tasques de desinfecció viària amb el manteniment i reparació de diferents espais del municipi. Així, aquesta setmana s’han reparat els clots del Polígon Industrial Castella i s’ha netejat el camí de vianants que va cap al pavelló esportiu i els voltants de la mateixa. A més, s’han recollit estris en abocadors incontrolats dins el municipi, situats fora de casc urbà.

“Des de la regidoria de Serveis demanem a la població la seua col·laboració per acabar amb aquests punts d’abocament incontrolat que suposen un focus d’infecció. Els veïns i veïnes que disposen de mobles o trastos que vulguen llençar, poden trucar a l’Ajuntament perquè es realitzi la recollida per part de la brigada o directament poden portar-los a l’ecoparc “, ha subratllat el regidor, José Vicente Guijarro. “Així mateix, és important que tots i totes ens responsabilitzem de llençar els guants a les papereres amb la finalitat de mantenir les nostres carrers nets”.

Guijarro també ha posat èmfasi en la importància de respectar els horaris per dipositar les escombraries domèstiques en els contenidors. “Amb l’arribada de la calor és encara més important complir amb aquests horaris; és a dir, no llençar les escombraries abans de les 20 hores per evitar males olors i brutícia. A més, fer-ho facilitaria les tasques de neteja i desinfecció que estem duent a terme en els contenidors de la localitat; ja que, si estan plens no es poden desinfectar “, explica el regidor.

Finalment, des de la regidoria de Serveis s’ha posat en valor en bona feina que s’està fent per part de personal de la brigada. “Agraïm l’esforç que està realitzant la brigada, portant a terme les tasques de neteja i desinfecció de carrers i atenent i desenvolupant la resta de tasques, donant servei de dilluns a diumenge”, ha apuntat Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*