La Conselleria d’Habitatge visita les obres de regeneració i rehabilitació de el grup d’habitatge públic Maria Cambrils-Canyar de Benifaió

Post també disponible en: Castellano

El director general de EVha visita les obres al costat de l’alcaldessa

La Generalitat inverteix 290.400 euros en la millora del grup de 35 habitatges

Representants de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica han visitat les obres de regeneració i rehabilitació d’elements comuns de el grup d’habitatge públic Maria Cambrils-Canyar de Benifaió que estan en marxa des de fa unes setmanes.

El director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, acompanyat per l’alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz, han visitat les obres que compten amb una inversió total de 290.400 euros.

Alberto Aznar ha explicat que aquesta actuació forma part dels Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que la Generalitat està executant en diversos grups d’habitatge públic.

“A més d’ampliar el parc públic, el nostre objectiu també és millorar l’existent. Això ho estem fent a través d’aquests plans que ens permeten afrontar el procés de rehabilitació i regeneració urbana dels elements comuns i espais lliures”, ha indicat Alberto Aznar.

El grup Maria Cambrils-Canyar està format per un bloc en forma d’U amb un total de 35 habitatges distribuïts en quatre nuclis, envoltat per un espai lliure pertanyent a la parcel·la. El subsòl està ocupat per un soterrani amb 49 places de garatge i 35 trasters.

Els treballs inclosos en el pla se centren principalment en la reparació de pilars i bigues al soterrani, diferents obres en les cobertes i les façanes, així com la substitució de portes de zones comuns. També s’adequaran les cambres de comptadors d’aigua i electricitat, es renovarà el sistema d’enllumenat de les àrees comunes, es reposaran els extintors, l’enllumenat d’emergència i senyalitzacions, els intèrfons i les bústies.

A més, es milloraran les condicions d’accessibilitat, aixecat el paviment de l’espai lliure comú a la planta baixa i també es durà a terme la impermeabilització i pavimentació.

El director general d’EVha ha destacat que, a més de la gestió diària de parc públic d’habitatges, l’entitat “està desenvolupant una important tasca de rehabilitació en barris i grups d’habitatges amb problemes i situacions socioeconòmica vulnerables en els quals s’està millorant l’habitabilitat, l’accessibilitat i l’eficiència energètica, sense oblidar tota l’acció social preferent de suport a les famílies vulnerables “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*