La corporació municipal de Bunyol s’ofereix a mediar amb Cemex i Cimça per a evitar la pèrdua de les 50 ocupacions de l’empresa FDC

Post també disponible en: Castellano

Davant l’imminent tancament de l’empresa de FDC, la Corporació Municipal de Bunyol mostra el seu suport incondicional als més de 50 treballadors i treballadores que s’estan veient afectats. 

En la vesprada del passat dimarts, 26 de juliol, l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, i els portaveus dels grups municipals van mantindre una reunió amb els membres del comité d’empresa i els representants dels sindicats CC OO i Intersindical, que van informar i van explicar la situació.

La Corporació Local, mitjançant aquest comunicat va manifestar “la seua preocupació i la seua total disposició per a mediar amb les empreses Cemex i Çimsa, les quals han de mantindre l’activitat d’explotació de les pedreres, activitat que exercia FDC i que ara haurà de prestar el servei una altra empresa. Amb això s’ha d’aconseguir que l’impacte dels acomiadaments siga el mínim i que els treballadors seguisquen en els seus llocs de treball en les millors condicions possibles”.

Així mateix es va acordar treballar en la mateixa línia i tindre una fluida comunicació amb el comité d’empresa, els sindicats i el conjunt de la plantilla en el transcurs de les negociacions. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*