Sanitat confirma que l’ambulatori de Bunyol albergarà el Centre d’Especialitats en esta legislatura

Post també disponible en: Castellano

Carmelina Pla, directora general de Règim Econòmic i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha confirmat que el reclamat Centre d’Especialitats de la comarca estarà en l’Ambulatori de Buñol en esta legislatura.

Carmelina Pla, Directora general de Règim Econòmic i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha confirmat que el Centre d’Especialitats arrencarà la seua construcció aquesta legislatura i serà en les actuals instal·lacions de Centre de Salut de Bunyol.

En l’actual Centre de Salut, on ja s’alberguen certes especialitats mèdiques des de la legislatura passada, “ara preveiem augmentar el nombre de les mateixes, i també el personal mèdic i sanitari, encara que aquesta qüestió estem tramitant amb l’actual concessionària, que és el Hospital de Manises, perquè finalment millorem al 90% la gestió sanitària a la zona, introduint fins i tot activitats que actualment no estan presents i que són molt necessàries, com quiròfans en què es dugui a terme cirurgia menor ambulatòria, que necessiti d’una hospitalització de dia únicament”.

“Des de la Conselleria ens comprometem a començar amb les obres de millora al Centre de Salut de Bunyol i encara que som conscients que pot allargar-se en el temps si volem tenir molt avançades les obres i tots els tràmits perquè siga una realitat en aquesta legislatura”, ha confirmat Pla.

Davant d’aquesta confirmació, Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, s’ha mostrat “molt satisfeta davant aquest esperat anunci, que està en la línia de les reclamades millores per part de l’equip de Govern, tot el que suposi una millora en el servei sanitari d’aquesta comarca serà benvingut. Seguirem treballant per aconseguir altres reivindicacions com el servei d’Ambulàncies 24h. Des de l’equip de govern no ens cansarem a reclamar la millor assistència sanitària possible per als nostres veïns “, finalitzava la primer edil bunyolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*