El Conservatori Professional “Sant Rafael” de Bunyol programa la seua setmana d’audicions de fi de curs del 8 al 16 de juny

Post també disponible en: Castellano

El Conservatori Professional “Sant Rafael” de Bunyol comunica que realitzarà pròximament les audicions finals del curs 2022-2023.

“Així, per tant, tindrem d’una banda les audicions en el centre els dies 8, 12, 13, 14, 15 i 16 en les seues tres sessions habituals a la vesprada, amb la participació de les especialitats de Saxofon, Flauta, Oboé, Clarinet, Fagot, Violí, Violoncel, Viola, Piano, Piano complementari, Trompeta, Trompa, Trombó, Tuba, Bombardí, Iniciació a la Direcció, i Música de Cambra”.

“I, a més, com a actuacions o concerts fora del conservatori, tindrem el divendres 2 a les 18.00 h. en el Paranimf de la Universitat Politècnica de València, el COR, i el mateix dia a les 22.00 h, a l’Auditori de la Societat Musical “L’Artística” de Xiva, el ENSEMBLE DE CLARINETS I BRASS BAND; el dissabte 3 a les 22.30 h. en la Plaça 5 de Març, ENSEMBLE DE SAXOS & GRUP DE PERCUSSIÓ; i com a final de curs el tradicional concert del COR, ORQUESTRA, I LES BANDES JUVENIL I SIMFÒNICA, a l’Auditori de “Sant Lluís” el dissabte 10 de juny a les 22.30 h”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*