Comença aquest divendres a Bunyol el XVII Circuit de Café Teatre organitzat per la regidoria de Cultura

Post també disponible en: Castellano

Comença aquest divendres a Bunyol el cicle de Café Teatre organitzat per la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de la cafeteria Win’s, restaurant-cafeteria La Bohème i pub Chapí 9. El cicle, que s’inicia aquest divendres i finalitzarà el 4 de març, comprén les actuacions de Manu Baeza, Rafa Forner, Patricia Ferrero i Pablo dels Reis.

Aquest divendres donarà principi en Win’s a les 23,00 h, pel preu de 3 euros, amb el monòleg de Manu Baeza, Manual per a Un Solter.

“És un monòleg en el qual es fa un recorregut per les diferents etapes de l’amor… Des de la cerca d’aqueix primer amor idealitzat, el festeig, la consolidació de la relació fins a arribar al matrimoni, un monòleg amb el qual ens sentirem molt identificats perquè parla de la vida de qualsevol persona corrent i de com tots en major o menor mesures hem viscut algunes de les situacions que es narren en el monòleg. A més cada actuació és única ja que la interacció amb el públic és total i a més es mesclen jocs de impro a meitat de l’espectacle perquè no sols rigues sinó perquè també et sentes part d’ell”, explica l’autor. Informa, Pilar Ferrer.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*