Les Escoles Esportives Municipals de Xest seguixen la seua activitat online

Post també disponible en: Castellano

Les Escoles Esportives Municipals de Cheste seguixen la seua activitat de manera online fins que puguen tornar a utilitzar-se les instal·lacions esportives. Des de la regidoria d’Esports s’ha mantingut en actiu als monitors i a les monitores, que han continuat preparant les seues sessions esportives de manera virtual perquè l’alumnat puga continuar disfrutant de les seues activitats a pesar de les restriccions sanitàries.

“La regidoria d’Esports ha volgut ajudar en esta difícil situació perquè ningú es quede arrere; d’una banda hem mantingut en nòmina a la plantilla de monitors i monitores, de manera que els garantim eixos ingressos i ells i elles continuen preparant les activitats online perquè el seu alumnat seguisca motivat”, ha explicat Francisco Llorens, regidor d’Esports. “A més, hem volgut alleujar la càrrega econòmica de les famílies deixant-los de cobrar el rebut de les activitats fins que es reprenga la presencialidad de les mateixes”.

Els materials de les sessions de cada disciplina es van a compartir novament en el Facebook de les EDM (@EDMCheste) , on es podran veure vídeos, fitxes, rutines, recomanacions i activitats, entre altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*