Espectacles musicals ens esperen aquest cap de setmana en els dos teatres dins de Bunyol Actúa

Post també disponible en: Castellano

Arranca el mes d’abril i a Bunyol, com sempre, ve carregat de bona música. Demà dissabte en el Palau de la Música a les 19h Dómisol Sisters & Swing Band i en el Teatre Montecarlo a les 20h Ainda Nao.

A més aquest mes d’abril sempre està dedicat als llibres amb motiu del Dia Internacional del Dia del Llibre, que se celebra el 23 d’abril. La Biblioteca té un complet programa d’esdeveniments.
Continuen les exposicions. La setmana passada es va inaugurar la de “Víctimes valencianes del nazisme” a la Sala El Mercat. Pot visitar-se fins al 10 d’abril, els dimecres, dijous i divendres de 18 a 20.30h i els dissabtes i diumenges d’11 a 14h. També, en el vestíbul de la biblioteca des de hui pot veure’s “El segle de Marcelino Camacho. El segle del treball i els drets”. Organitza Comissions Obreres. Estarà exposada fins al 13 d’abril. S’inaugura hui a les 18.30h. A l’acte assistirà Ana M.García Alcolea (S.G. de CCOO PV) i Antonio Montalbán (exS.G. de CCOO PV).
A més, del 21 d’abril al 26 de maig torna Viure de Cinema, amb les millors pel·lícules premiades internacionalment i els curts més compromesos. 
També aquest mes la Societat Musical L’Artística de Bunyol celebra els seus actes pel 69 aniversari del Teatre Montecarlo: concurs de solistes, concerts homenatges, concerts temàtics, o seminari de jazz centraran l’atenció tot el mes. 
El millor teatre també podrà veure’s a Bunyol aquest mes. Divendres que ve 8 d’abril es representa “La boira” per la companyia Cremen produccions. Serà a les 12h. Està organitzat per la Regidoria d’Educació, la de Cultura i el IVC.
Finalment, la Sala El Mercat albergarà el 22 d’abril una xarrada informativa sobre la llei de dependència. Serà a les 19h. Intervindrà Chelo Esteve, organitza NEU-Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*