Benaguasil instal·la dispositius intel·ligents en el complex esportiu municipal que milloraran l’eficiència energètica

Post també disponible en: Castellano

Els sensors permetran avaluar el funcionament de les lluminàries i regular la potència en funció de l’horari per a estalviar energia. 

Amb aquesta actuació Benaguasil continua apostant per noves tecnologies que milloren la qualitat dels serveis que ofereix l’administració local a la ciutadania.

1 abril 22.- L’Ajuntament de Benaguasil ha instal·lat en el complex esportiu municipal una xarxa de sensors per a gestionar, monitorar i registrar el consum energètic. El sistema de dispositius intel·ligents instal·lat controlarà el consum de les lluminàries d’accés al complex així com de les pistes esportives.

Les dades recopilades contribuiran a millorar l’eficiència energètica i permetran estalviar costos en funció de les hores de més ús d’aquestes, la qual cosa reduirà el consum i la despesa energètica municipal.

Els regidors de l’àrea, Stephane Soriano i Rubén Araque han posat en valor aquest projecte Smart City, ja que aquest sistema ‘permetrà monitorar i controlar les lluminàries i el seu rendiment en registrar i reportar dades de consum i producció energètica a temps real’ i han afegit que ‘fins a finals de 2023 anirem substituint progressivament el conjunt de lluminàries de les pistes esportives, en l’aposta de l’equip de govern per disposar d’unes instal·lacions modernes, renovades i el més important, altament eficients’. 

El projecte ha sigut cofinançat per l’Ajuntament i la Diputació de València en el marc de les ajudes per a implantar projectes de Smart Cities.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*