L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova el seu primer emblema corporatiu

Post també disponible en: Castellano

Es crea una imatge única per evitar les distorsions que ha patit l’escut durant les diferents legislatures.

La Pobla de Vallbona modernitza la seua imatge corporativa amb l’aprovació del primer emblema de l’ajuntament. El logotip es basa en l’escut municipal i busca adaptar-se a les noves plataformes  digitals que milloren la projecció pública de l’administració. 

Amb este emblema es vol potenciar la imatge de l’ajuntament i facilitar al veïnat la identificació d’aquelles activitats i serveis que presta el consistori. Es cobreix així la mancança de projecció pública del municipi, un dels pocs de la comarca que encara no tenia emblema i no havia adaptat la seua imatge a les noves comunicacions digitals.

Amb el nou emblema, l’Ajuntament ha buscat respectar i valorar la història la tradició del municipi en  i adaptar-se al Decret 72/2015 de la Generalitat que regula els símbols i tractaments d’honor de la Comunitat Valenciana. 

La imatge de l’escut de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha vist distorsionada des de la seua aprovació l’any 1976. En les diferents legislatures s’han fet canvis de formes i colors que en cap cas havien estat aprovades pel plenari. Amb esta nova imatge corporativa s’unifica el símbol que representa l’ajuntament fent-lo més identificable per al veïnat del municipi.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*