La Generalitat assumirà íntegrament el cost de la futura residència i centre de dia de Turís

Post també disponible en: Castellano

Fruit de les gestions realitzades en els últims anys, s’ha tancat l’acord per a la delegació de competències pel qual l’Ajuntament de Turís construirà la nova residència i centre de dia de la localitat, el cost de la qual assumirà íntegrament la conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives.

Este dijous s’ha tancat l’acord, dins del pla Convivint, entre l’alcalde, Eugenio Fortaña, i el Director General d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan.

El projecte, que fou aprovat en el seu dia amb els únics vots favorables de l’equip de govern, consisteix en l’adequació d’un edifici de 4.218 m² adquirit l’any passat pel consistori. “Amb això recuperem i aprofitem esta infraestructura que està integrada dins del municipi amb plena accessibilitat a tots els serveis”, destaca l’alcalde.

A esta operació s’han sumat posteriorment un solar contigu i altre ubicat enfront de l’edifici per tal de dotar la zona d’un entorn amb més espais verds.

Amb 7.832.887 d’euros de pressupost, que estaran a càrrec de la Generalitat, Eugenio Fortaña considera que “es tracta d’una de les obres més importants dels últims anys. Incrementem i millorem els serveis públics i municipals, especialment els destinats a la cura i qualitat de vida de la nostra gent major”. La residència de Túrís estarà situada al carrer Gimnasta Elena López Benaches, enfront del conservatori de música Lola Luján i comptarà amb 40 places per a residència i 25 de centre de dia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*