La xarxa d’oficines d’acolliment familiar de Acaronar prepara un programa especial amb motiu del Dia de les Famílies

Post també disponible en: Castellano

La xarxa d’oficines d’acolliment familiar de Acaronar, de la qual forma part Xest, ha preparat un programa especial d’activitats per a aquest mes de maig, amb motiu del Dia de les Famílies, que es commemora el pròxim dia 15. L’objectiu principal d’aquesta acció és sensibilitzar sobre la figura de la família acollidora com a recurs prioritari del sistema públic de protecció a la infància i l’adolescència.
El 15 de maig s’obrirà el programa amb la presentació de la iniciativa a través d’un vídeo en el canal de Youtube de Acaronar i des del 16 al 20 de maig es pujarà un vídeo cada dia en què diferents professionals abordaran temàtiques concretes relacionades amb l’acolliment. Per a culminar el programa s’ha organitzat una taula redona en línia sobre l’adversitat primerenca, en col·laboració amb l’associació Petales, que tindrà lloc el 20 de maig a partir de les 18.00 i en la qual podrà participar qualsevol persona interessada prèvia inscripció per Whatsapp en el 692 35 02 48.
Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc de col·laboració de Acaronar amb el programa d’acolliment familiar Millor en Família de la Generalitat Valenciana.
“És un privilegi treballar amb Acaronar per la gran professionalitat amb la qual planifiquen i realitzen les activitats. El paper que exerceixen és fonamental per a la societat, promovent l’acolliment de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat familiar. Fan sens dubte un gran servei públic, conscienciant i potenciant la solidaritat i la formació de la ciutadania”, ha manifestat la regidora de Serveis Socials, Mª Ángeles Llorente. “També és encomiable el treball de suport i assessorament que brinden a les famílies acollidores”.

Programació de vídeos en el canal de YouTube de Acaronar
15 de maig · Vídeo de presentació: Família acollidora.
16 de maig · Vídeo: Què cal fer per a ser família acollidora? A càrrec de Ricardo Casadó.
17 de maig: Vídeo: Què és l’acolliment familiar d’urgència? A càrrec de Carmen Linares.
18 de maig: Vídeo: Beneficis de l’acolliment familiar, a càrrec de Ricardo Casadó.
19 de maig: La vida en un centre, a càrrec de Raúl Serrano.
20 de maig: Professionals en l’Acolliment Familiar i Residencial, a càrrec de Norma Gonzálvez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*