Bunyol presenta davant Delegació de Govern el seu Pla de Seguretat per a la Tomatina 2022

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana han mantingut diverses reunions per temes turístics de Bunyol, María Vallés, edil de Turisme, i l’Alcaldessa, Juncal Carrascosa, en diferents institucions públiques.

El Secretari Autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer, s’ha reunit aquesta setmana amb l’alcaldessa i l’edil de turisme de Bunyol, després d’aquesta reunió també ho han fet amb el Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel. L’objectiu, segons va comentar la regidor María Vallés, era exposar un xicotet projecte de promoció i publicitat de Bunyol a través de Tourespaña sobre La Tomatina. Tot això va sorgir a través de l’última reunió del Club de Palacios i Castells d’Espanya, del qual Bunyol és soci fundador d’aquesta associació des de l’anterior legislatura.

“A més també se’ls va convidar a la inauguració de la Biennal de Música de Bunyol d’aquest estiu, en la qual es tocarà Catarsi en roig, encarregada en 2020 a Andrés Valero, que tracta d’unificar música i Tomatina, reflex del turisme musical que en aquesta legislatura volem encara expandir més de la imatge de Bunyol”, comenta Vallés. Des del Govern Municipal entenen queLa Tomatina, Festa declarada d’Interés Turístic Internacional, és el ganxo, és la via amb la qual donar a conéixer Bunyol, ric en patrimoni natural i cultural. 

A totes dues polítiques buñolenses se’ls va lloar el seu entusiasme i interés per donar a conéixer el seu poble. El pla d’autoprotecció de La Tomatina, que també li ho van traslladar al Secretari d’Emergències, va ser molt ben rebut. Serà estudiat i una vegada compte amb el seu vistiplau serà traslladat a la Guàrdia Civil i als Agents de Policia Local i Protecció Civil de Bunyol. “Torna a ser reflex de ser una festa controlada, segura i molt divertida”, finalitza l’edil del ram.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*