L’Ajuntament de Vilamarxant redissenya el seu escut i crea una imatge gràfica per al municipi

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Comunicació, ha realitzat un redisseny de l’escut i ha creat una nova imatge gràfica que represente a la localitat amb l’objectiu d’adaptar-se i posicionar-se en estos nous temps.

L’equip dirigit pel regidor Xavier Jorge ha fet una aposta decidida per modernitzar la línia gràfica de l’Ajuntament en la qual l’escut ocupa un lloc privilegiat, però també ha fet un pas més amb la creació d’una imatge representativa del municipi.

En l’escut, el regidor ha explicat que s’ha actualitzat i adaptat a les línies de disseny actuals encara que “sempre respectant les senyals d’identitat del nostre escut oficial”.

“Per això, hem treballat per a plasmar en el nou escut els trets que ens identifiquen com a poble, però amb noves línies gràfiques i amb la intenció de simplificar tots els símbols que ho formen”, ha afegit Jorge.

D’altra banda, s’ha creat una nova imatge que represente al municipi i que s’associe als principals reclams turístics de la població del Camp de Túria. El Parc Natural del Túria, l’Església de Santa Caterina, el Castell i el Paratge Natural de les Rodanes són les grans protagonistes en esta imatge que utilitza una gamma de colors associats a la pluralitat i diversitat que existeix a Vilamarxant.

“Hem fet un pas més amb una aposta per una línia gràfica avantguardista i que reunisca les senyals turístiques que identifiquen a Vilamarxant. Per este motiu, el riu Túria, l’Església, el Castell i Les Rodanes havien d’aparéixer”, ha explicat el regidor de comunicació.

L’empresa MolcaWorld, amb seu a Vilamarxant, ha sigut la responsable del redisseny de l’escut de l’Ajuntament de Vilamarxant així com de la creació de la línia gràfica que representarà al municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*