La Denominació d’Origen València amplia l’oferta en formació, després de l’èxit dels seus cursos sobre el Coneixement del Vi

Post també disponible en: Castellano

La creixent demanda del públic per conéixer i acostar-se al món del vi és cada vegada major, i així ho mostra el magnífic acolliment del públic pels cursos de tast impartits per la Denominació d’Origen València.
Al parèntesi obligat que va forçar a posposar la formació presencial, l’interés cada vegada major cap a aquesta activitat ha portat a la DO València a ampliar la seua oferta, amb més i nous cursos, de temàtiques diverses i molt atractives.
“Cada vegada són més els alumnes que mostren una gran curiositat per aprendre del món del vi i des de la DO València intentem transmetre aquest coneixement cap a la cultura del vi d’una manera més accessible. No és necessari tant de tecnicisme, per a aprendre a catar i a gaudir dels vins”, explica l’enòleg de la DO València, José Manuel G. de la Quadra.
Recordem que amb el retorn a la formació presencial, a la fi de març, la DO València va reprendre la seua activitat adaptant-se a la “nova normalitat”, i establint les màximes mesures i protocols de seguretat, per a garantir el retorn dels alumnes als seus cursos de tast.
Una formació que ha sigut tot un èxit, i que després del parèntesi de l’estiu torna amb un calendari més intens i variat, a partir del pròxim mes de setembre de 2021. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*