La regidoria de Turisme i Cultura s’uneixen per a fomentar el turisme cultural sota la marca “Bunyol Actua”

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Turisme i la regidoria de Cultura, amb la intenció de potenciar i fomentar el turisme cultural en la nostra localitat han decidit llançar una nova agenda cultural que es difondrà a través de diferents mitjans (en línia i offline) perquè arribe al públic potencial tant dins de Buñol com fora de la localitat.
Buñol sempre ha sigut un poble de gran importància cultural: les seues bandes musicals, les seues associacions i la seua programació tant musical com teatral fan d’ell un dels municipis amb més activitat cultural de la comarca. És per aquesta tradició cultural que fa més de 10 anys es va decidir agrupar l’agenda cultural sota el nom de Bunyol Actua. Perquè Bunyol actua en el sentit literal, sent terra de músics i artistes, i també en el sentit figurat, perquè Bunyol “actua” generant moviment cultural.
És per això que totes dues regidories han decidit agafar aquesta clàssica marca i actualitzar-la. A partir d’ara, sota el paraigua de Buñol Actua es generarà una programació anual que comptarà amb un gran suport publicitari no sols per a la gent local sinó també per a atraure turisme cultural al municipi.
Per a això, s’inserirà “Bunyol Actua” en la pàgina turística de Bunyol on es podrà consultar tota la programació mensual i es farà una forta campanya de difusió en xarxes socials de tots els esdeveniments de la localitat, a més d’adaptar la programació a les noves tecnologies com a codis QR o difusió per WhatsApp.
És hora d’impulsar el turisme cultural. Estigueu atents! Aquesta vegada “Bunyol Actua” per a promocionar la nostra activitat cultural.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*