La Comunitat Valenciana registra 373 casos de contagis per coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Barceló demana prudència davant la modificació de la normativa sobre l’ús de les marcaretes

La Comunitat Valenciana ha registrat un total de 373 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització.

Del total de nous casos, 265 s’han registrat a la província de València, 21 en la de Castelló i 87 a la província d’Alacant. D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana acumula un total de 399.997 positius, dels quals 41.400 a la província de Castelló, 149.356 a Alacant i 209.240 a la província de València.

A més, cal assenyalar que del total de nous casos, més d’un centenar corresponen a joves que han tornat a la Comunitat Valenciana després de participar en viatges de fi d’estudis en altres comunitats autònomes. Els equips de Salut Pública valencians continuen investigant aquests brots, així com realitzant el seguiment de contactes.

Davant l’increment de casos registrats i la modificació de la normativa sobre l’ús de les màscares, la consellera Ana Barceló ha realitzat una crida a la ciutadania a mantindre la calma i la prudència per a evitar l’increment en els contagis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*