El PP de Bunyol exigix més mesures contra el Covid-19 en la “Vuelta al Cole”

Post també disponible en: Castellano

Per mitjà de nota de premsa els Populars de Bunyol demanen a l’ajuntament, a la Generalitat Valenciana i a la Dipurtación que amplien les mesures anti Covid en els centres educatius de Bunyol

“Els Populars de Bunyol exigim a l’Ajuntament de Bunyol un pla de volta al col·le ANTI- COVID19. El context en què ens trobem d’incertesa requerix mesures concretes i eficaços. Els centres escolars comprenen d’una manera o un altre a tota la ciutadania del nostre municipi”, han manifestat.

“En primer lloc, desinfecció i neteja que comprenga a tots els centres educatius de Buñol. Ja que s’han de desinfectar espais comuns diverses vegades al dia i els docents han d’estar centrats en la seua tasca d’educar, resulta prioritari el reforç i augment del personal de neteja i de consergeria en els centres sense escatimar recursos econòmics i humans. Per a això, proposem la creació d’una bossa municipal i contractació de personal capacitat i la creació d’un lloc per a controlar que les tasques es duguen a terme de manera eficient ja que ens juguem la salut de moltes persones. En segon lloc, exigim a la Generalitat la creació del lloc d’infermeria escolar”.

“En segon lloc, exigim a la Generalitat la creació del lloc d’infermeria escolar i la col·laboració de tots els centres fàrmac-sanitaris (laboratoris, farmàcies i clíniques privades) per a l’elaboració de PCRs ja que s’observa saturació i retard en els resultats d’estes proves, paralitzant a gran part del poble i el seu desenrotllament”.

“En tercer lloc, demanem proves PCRs per al cos docent de tots els nostres centres, igual que ha fet el president socialista de la Diputació de València Toni Gaspar al cos educatiu de la Diputaciò, per la qual cosa ens resultaria incoherent que, governant també el PSOE en el nostre poble, es negaran a realitzar-ho”.

“A més, exigim:

  • Màscares gratuïtes —necesarias i de recanvi— i gel hidroalcohólico per a tot l’alumnat. Pla de control d’entrada i eixida dels centres escolars.
  • Augment de la Plantilla de la Policia Local per a una correcta regulació del tràfic.
  • Papereres en els col·legis de pedal i paper d’un sol ús.
  • Mampares, barreres i distància de seguretat en les zones que siguen necessari.

Bunyol, pel bé de tots, i en especial dels nostres més majors, necessita d’un pla integral durant la reobertura dels col·legis que cobrisca les necessitats de tota la població sense excepció, sense improvisacions i que limite la capacitat d’expansió del virus”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*