L’Àrea de Maternitat de l’Hospital de Manises impartix la segona sessió online per a futures mamàs

Post també disponible en: Castellano

Manises posa la tecnologia al servici de l’assistència i celebra unes jornades grupals online per a embarassades

Les futures mares que es troben en la setmana 32 de l’embaràs, podran acudir a una sessió online el pròxim 24 de setembre a càrrec dels professionals de l’Hospital

Des que va començar la crisi sanitària generada per la pandèmia de l’coronavirus, són moltes les dones que estan passant el seu embaràs en aquesta situació excepcional i que els està impossibilitant la participació en sessions de formació i tallers grupals de preparació a el part. Davant d’aquesta necessitat, l’Àrea de Maternitat de l’Hospital de Manises ha posat en marxa una sèrie de classes grupals amb professionals de centre sanitari per resoldre els dubtes de les futures mares. El proper 24 de setembre tindrà lloc la segona sessió en línia de formació per a les dones embarassades que es troben al voltant de la setmana 32 de gestació.

Durant la Jornada s’abordaran temes com el part mínimament medicalitzat, les diverses possibilitats d’anestèsia que es poden abordar durant el part i els tràmits a realitzar després del naixement. Per a això, la jornada comptarà amb la participació d’una llevadora, una Treballadora Social, un especialista Rehabilitador que parlaran sobre el sòl pèlvic. A més, els professionals de l’equip d’Anestèsia atendran tots els dubtes que puguen sorgir al llarg de la Jornada sobre el tema tractat durant la sessió.

Per participar d’aquesta jornada i les futures que es realitzaran mensualment, l’Hospital de Manises ha habilitat un espai al seu web on es poden trobar tots els detalls de les sessions i el formulari d’inscripció d’aquestes. Amb la inscripció es rebrà el link de la sala virtual on podran connectar les assistents a la jornada línia. Aquesta plataforma, permet també la interacció de les participants amb els professionals i entre elles per compartir experiències o plantejar els dubtes que sorgisquen durant la sessió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*