La Diputació assessora a 32 projectes emprenedors sobre plans d’empresa i ajudes LEADER

Post també disponible en: Castellano

El Diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, participa en la clausura de les jornades

Més d’una trentena de projectes d’emprenedoria han participat en el Cicle de Jornades sobre les ajudes LEADER, en el qual ha col·laborat la Diputació de València, centrat en explicar, entre altres assumptes, com confeccionar un pla d’empresa.

La iniciativa, que part del Grup d’Acció Local GAL Caroig-Xúquer, té com a objectiu capacitar a les persones emprenedores, especialment joves i dones, i empreses de recent creació, en el llançament i consolidació dels seus projectes empresarials, dins d’algun dels municipis de l’àmbit territorial del GAL Caroig-Xúquer, en el qual s’inclouen 40 municipis de les comarques de La Canal de Navarrés, La Costera, La Ribera Alta i La Ribera Baixa.

Durant la jornada de clausura, el diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, ha destacat el suport de la Diputació al desenvolupament socioeconòmic dels territoris rurals de la província a través d’esta i altres iniciatives, en col·laboració amb entitats de l’ecosistema emprenedor.

Així mateix, Rivera ha posat de manifest “l’important paper dels Grups d’Acció Local i les Agències de Desenvolupament Local en la dinamització de les iniciatives emprenedores, que permeten generar riquesa i fixar la població en els territoris rurals, per al que compten amb el suport tècnic del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra”.

El programa s’ha estructurat en 5 sessions en línia de 4 hores de duració durant el mes de març, en les quals s’ha format als participants en la definició del seu model de negoci, l’estratègia de màrqueting i preus, i el seu pla econòmic i financer.

Durant estes jornades de treball, s’ha donat a conéixer també la informació bàsica sobre les ajudes LEADER que gestiona el GAL Caroig-Xúquer per a persones emprenedores que compten amb idea de negoci.

El Servei de Desenvolupament Local de Divalterra col·labora amb els agents que treballen pel territori a través de l’impuls i coordinació de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL), de la qual formen part 176 entitats locals i supramunicipals, entre les quals es troben els Grups d’Acció Local de la província de València (Caroig-Xúquer, Rurable, Túria-Calderona, Som Rurals, i el Grup Pesquer Gandia-Albufera).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*