La Diputació crea una aplicació de mòbil per a millorar la seguretat i conservació de les seues carreteres

La APP puede descargarse de forma gratuita desde los sistemas operativos de IOS y Android.
La APP puede descargarse de forma gratuita desde los sistemas operativos de IOS y Android.

Post també disponible en: Castellano

La APP puede descargarse de forma gratuita desde los sistemas operativos de IOS y Android.
L’APP pot descarregar-se de forma gratuïta des dels sistemes operatius d’IOS i Android.

L’APP ‘Carreteres i Infraestructures’ informa de manera immediata sobre l’estat de les vies i permet a la ciutadania comunicar qualsevol incidència que puga trobar-se en els 1.800 km de la xarxa provincial

La Diputació de València ha posat en marxa una aplicació de mòbil per a millorar la gestió i conservació de les carreteres d’una xarxa provincial amb 1.800 quilòmetres. Amb el nom de ‘Carreteres i Infraestructures’, aquesta nova tecnologia informa de manera immediata sobre l’estat de les vies i permet a la ciutadania comunicar qualsevol incidència que puga trobar-se en les calçades. 

L’objectiu de l’APP, que pot descarregar-se de forma gratuïta des dels sistemes operatius d’IOS i Android, és reforçar la seguretat en la xarxa provincial de vies de la Diputació. “Aquesta aplicació permet la col·laboració i participació dels ciutadans i ciutadanes, al mateix temps que nosaltres també els donem informació sobre l’estat de les nostres carreteres”, explica el diputat responsable de l’àrea, Pablo Seguí.

Una altra de les potencialitats d’aquesta nova tecnologia, desenvolupada des del Servei de Conservació i Explotació de la Diputació, és la de millorar la comunicació entre administració i ciutadania, a fi d’aconseguir entre tots unes carreteres més segures.  D’aquesta forma, tota persona pot informar de manera immediata i còmoda a l’àrea de Carreteres de la Diputació de qualsevol emergència o incidència com a accidents, desperfectes en la carretera o problemes en la circulació. 

Així mateix, la corporació provincial donarà a conéixer a través de l’APP informació en temps real sobre incidències en la xarxa de carreteres, com talls i itineraris alternatius recomanats o vies afectades per situacions d’emergència que requerisquen una especial precaució. 

Per a comunicar qualsevol incidència, una vegada l’usuari estiga registrat degudament en l’aplicació, haurà d’enviar una fotografia que identifique el problema, la ubicació a partir del posicionament GPS del dispositiu i una descripció amb els detalls i les observacions que considere oportunes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*