La Diputació de València obri al trànsit la nova rotonda en la intersecció de les carreteres CV-510 i CV-506 a Alzira

Post també disponible en: Castellano

El projecte contempla la remodelació i millora de la seguretat de l’encreuament de la CV-510 amb la CV-506 a Alzira, així com una altra glorieta en la intersecció de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera

L’obra que executa l’àrea provincial d’infraestructures i que es posa en servei este divendres compta amb un pressupost de 2.740.000 euros i un termini d’execució de sis mesos

La Diputació de València obri al trànsit este divendres la nova rotonda en l’encreuament de les carreteres CV-510 i CV-506 a Alzira. Amb esta actuació, l’àrea d’Infraestructures que dirigix la vicepresidenta segona, Reme Mazzolari, pretén millorar la intersecció que existia anteriorment entre les dos vies de titularitat provincial, així com reforçar la seguretat en l’encreuament de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera que comunica Alzira amb Corbera i Favara, a la comarca de la Ribera Alta.

Amb un pressupost de més de 2.740.000 euros i un termini d’execució estimat de sis mesos, l’actuació de l’àrea d’infraestructures de la Diputació de València millorarà la seguretat viària en estes carreteres mitjançant l’execució de sengles glorietes en les interseccions que, a més, pacificaran el trànsit i canalitzaran les diferents trajectòries, prohibint-se els girs a esquerres i evitant-se d’esta manera els tan perillosos creus dels mateixos.

Les obres consistixen, principalment, en la implantació d’una intersecció tipus giratòria de 29 metres de ràdio exterior situada sobre la intersecció de la CV-510 i la CV-506 i d’una altra de 17,5 metres en la intersecció de la CV-506 amb el camí Baix de Corbera. Amb això es millora la visibilitat de les interseccions tipus ‘creu’ que existia prèviament a l’actuació en estos punts, reduint molt significativament el risc d’accidents.

Entre altres mesures que contribuïxen a la seguretat dels usuaris de la via, s’ha ampliat la plataforma actual mitjançant l’addició de vorals d’un metre i bermes de 0,75 metres en els ramals d’accés de la CV-510 a la glorieta d’intersecció amb la CV-506 i en el tram de 750 metres aproximadament a modificar de la pròpia CV-506. D’altra banda, s’ha dissenyat una xarxa de drenatge que millorarà l’evacuació dels escolaments de la carretera, mitjançant noves cunetes, i s’adequarà la senyalització, l’abalisament i els sistemes de contenció d’estes vies en tot l’entorn de l’actuació prevista.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*